آیا سیناریزین درمانی برای میگرن است؟

آیا سیناریزین درمانی برای میگرن است؟

خانه / تازه های سلامت / آیا سیناریزین درمانی برای میگرن است؟

تجربه عمل ها و تکنیک های زیبایی در کلینیک آرمان الهیه

اگر عمل های زیبایی نظر شما را جلب کرده و برای انجام آن مشتاقید، به شما پیشنهاد میکنیم تا با پر کردن و ارسال فرم زیر برای ما، با پزشکان متخصص و مجرب ما ارتباط برقرار کنید و از آن ها مشاوره بگیرید. تنهای کافیست تا عمل یا تکنیک مورد نظر خود را در کنار نام خود بنویسید.

مثال: سارا رخشانی – تزریق فیلر بینی

فرم ثبت درخواست مشاوره

(معمولا در همان روز با شما تماس گرفته می شود)

قرص سیناریزین که از جمله قرص هایی است که از آن در میگرن استفاده میشود .میگرن نام بیماری است که به‌صورت سردردهای شدید تپش گونه اتفاق می‌افتد. در طول شبانه‌روز سردردها و حملات میگرن به‌طور مداوم به شخص حمله می‌کنند و تحمل بیمار را از بین می‌برند. افرادی که از بیماری میگرن رنج می‌برند، در زمان سردرد و بعد از آن دچار حالت تهوع و بی‌حسی می‌شوند. بیماران میگرنی تمایل دارند برای آرام کردن درد خود به اتاقی تاریک روند و از نور دور شوند. بعضی از افراد برای ازبین بردن این نوع حالت ها از قرص سیناریزین استفاده میکنند. برای دانستن این سوال که  آیا سیناریزین کورتون دارد؟ این مقاله را بخوانید.

عوامل و محرک‌های بروز میگرن

قرص سیناریزین

تشخیص بیماری میگرن

تشخیص اصلی این بیماری از روی نشانه‌های فرد امکان‌پذیر است. انواع آزمایشات اسکن و تصویربرداری از مغز و سر برای این است که دلایل دیگری در سر وجود نداشته باشد.  خواص قرص سیناریزین 25 در مدت مصرف سیناریزین چیست؟ برای دانستن این موضوع مقاله مربوطه را مطالعه کنید.

درصورتی‌که بیش از 4 بار در شبانه‌روز حملات سردرد وجود داشته باشد و مدت آن بین سه تا چهار ساعت باشد، بیماری محرز می‌گردد. در طول سردردها صداهراسی، تهوع و نورهراسی نیز می‌تواند نشانگر بروز این بیماری باشد. سیناریزین یا بتاهیستین برای پاسخ این سوال در اینجا کلیک کنید.

 

درمان میگرن با سیناریزین

سیناریزین قرصی است که جزو گروه دارویی بلوک کننده کانال‌های کلسیمی در بدن می‌باشد. قرص سیناریزین یکی از درمان‌های میگرن به شمار می‌رود. سیناریزین جزو کم عارضه‌ترین داروهای گروه بلوک کننده کانال‌های کلسیم است. تحقیقات در مورد ارتباط قرص سیناریزین با میگرن، به دلیل عوامل ناشناخته بروز این بیماری بسیار محدود است. اما مطالعاتی هم که تأثیر سیناریزین را در کاهش سردرد در مقایسه با سدیم والپروات که داروی معمول درمان میگرن است وجود دارد. در این‌گونه مطالعات بیماران به دو گروه تقسیم می‌شوند. گروه اول تحت درمان سیناریزین و گروه دوم با سدیم والپروات درمان می‌شوند.  قرص سیناریزین چیست؟ برای کسب اطلاعات در باره این موضع این مقاله را بخوانید.

داده‌های آمارگیری شده توسط نرم‌افزارهای تخصصی و نتایج به‌دست‌آمده نشان می‌دهد که کاهش حملات سردرد که توسط قرص سیناریزین کنترل‌شده است به مراتب کمتر از درمان‌های دیگر بوده و همچنین عوارض مربوط به داروها در کسانی که سیناریزین را مصرف کرده‌اند به‌طور چشمگیری نسبت به مابقی گروه‌ها پایین‌تر بوده است. به‌طورکلی مصرف سیناریزین به‌طور مشابه با سدیم والپروات نشان داد که قرص سیناریزین در کاهش قابل ملاحظه تعداد حملات میگرن، شدت و مدت‌زمان سردرد و پیشگیری از حملات بعدی مؤثرتر و با کمترین عوارض جانبی بوده است.

سیناریزین

درمان میگرن در خانه

استفاده از روغن ریحان

روغن ریحان اگر به‌صورت موضعی استفاده شود و همراه با ماساژ سر باشد می‌تواند فشار ماهیچه‌های سر را کاهش دهد و با آرام کردن آن‌ها از سردرد بکاهد.  فرم دهی بینی بدون جراحی صورت خود را زیبا تر کنید.

روغن لوندر(اسطوخودوس)

در ترکیبات روغن اسطوخودوس  لینالیل استات و لینانول وجود دارد. این ترکیبات به راحتی جذب بدن انسان می‌شود و سردرد را کاهش می‌دهد. به‌طورکلی روغن لوندر معطر و شیرین است و در کاهش استرس، افسردگی، سردرد، بی‌خوابی و تنش‌های عصبی مؤثر است.

دمنوش بابونه

بیسابولول موجود در دمنوش بابونه خواص ضدالتهابی دارد که می‌تواند در درمان میگرن مؤثر باشد. این دمنوش را به صورت گرم و آهسته در محیطی آرام بنوشید. تزریق ژل و بوتاکس برای زیبایی استفاده میشود.

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 2.3]

دریافت مشاوره

جهت اخذ نوبت در کلینیک آرمان الهیه کافیست فرم زیر را با کامل نمایید

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه شما

کاربر محترم شما میتوانید دیدگاه خود درباره مطلب فوق و یا هرگونه سوال مرتبط را کادر زیر وارد نمایید تا پس از تایید کارشناسان ما به نمایش گذاشته شود.

مطالب پیشنهادی

مشاوره حضوری رایگان